آنروا: از 2 مارس هیچ کمکی وارد غزه نشده است

آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) اعلام کرد از دوم مارس گذشته تاکنون هیچ کمکی به نوار غزه وارد نشده است.

به گزارش مشرق، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با اعلام اینکه از دوم مارس گذشته تاکنون هیچ کمکی به نوار غزه وارد نشده است، گفت این مدت سه برابر طولانی تر از محاصره ای است که در اکتبر 2023 اعمال شد.

در این گزارش آمده است که حدود 69 درصد از نوار غزه مشمول دست کم 20 دستور کوچ اجباری از سوی ارتش رژیم اسرائیل هستند و ارزیابی های سازمان ملل نشان می دهد که حدود 420 هزار شهروند بار دیگر از زمان از سرگیری حملات اسرائیل به نوار غزه آواره شدند.

آنروا تصریح کرد: حدود 90 درصد از ساکنان نوار غزه در دوره جنگ رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه آواره شدند.

بنا بر اعلام شبکه اسکای نیوز عربی، این آژانس تاکید کرد که از سرگیری بمباران و عدم ورود کمک های بشردوستانه بر توانایی نهادهای بشردوستانه جهت پاسخگویی به نیازهای شهروندان در نوار غزه اعم از غذا، آب، پناهگاه و غیره تاثیر می گذارد.

در ماه آوریل جاری، سازمان آنروا اعلام کرد 1.9 میلیون شهروند در میانه بمباران ها، ترس و خسارت ها در نوار غزه به طور اجباری آواره شدند.

پیشتر «عدنان ابو حسنه»، سخنگوی آژانس آنروا اعلام کرد: انبارهای مواد غذایی این آژانس خالی شده است و مواد غذایی به سرعت در حال اتمام است و ما در آستانه قحطی واقعی 2.3 میلیون فلسطینی از مناطق مختلف نوار غزه هستیم.

وی در مصاحبه با اسپوتنیک گفت: نظام درمانی در حال فروپاشی است و آب شرب در بیشتر مناطق نوار غزه وجود ندارد و بیماری ها شیوع یافته و افراد بسیاری هستند که نه به خاطر بمباران بلکه به خاطر بیماری های واگیردار جان خود را از دست می دهند.

ابو حسنه گفت: ما از یک تصویر فاجعه بار سخن می گوییم، هزاران گرسنه در مناطق مختلف نوار غزه هستند؛ حتی مواد غذایی باقی مانده در غزه نیز با مبلغ های نجومی به فروش می رسد و بیشتر ساکنان نوار غزه توانایی خریداری آن را ندارند. ما در روزهای سیاهی به سرمی بریم که از هفت اکتبر تا به الان، ممکن است دشوارترین روزها باشد.

نظرات

captcha